Deze actie is helaas afgelopen. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige acties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Een slanke zomer met Momentum

Je slank en fit voelen in je zomerkleding. Dat willen we allemaal wel. Maar afslanken kan best lastig zijn. De knop moet om en vervolgens moet het vol te houden zijn. Daarom maken we het je zo makkelijk mogelijk, met snel (motivatie!) en duurzaam resultaat.

Begin de zomer dus goed dit jaar en profiteer meteen van 15 % korting op het Momentum Afslankprogramma + alle ondersteunende producten. 

  • Geen maaltijdvervangers, maar echt lekker eten
  • Heerlijke recepten
  • Overzichtelijk stappenplan
  • Boodschappenlijstje
  • Supplementen die de stofwisseling ondersteunen
  • Elke dag een e-mail met recepten, tips, uitleg en motivatie
  • Uitwisselen van ervaringen en recepten op Facebook en Instagram

Zo maken we het afslanken makkelijker én leuker!

Start nu en ontvang:

€ 15 % korting op het Momentum Afslankprogramma
€ 15% korting op alle ondersteunende producten, zoals Q10 en Carnitine, die de stofwisseling een extra zetje geven

Deze kortingsactie is geldig van 15 april 2019 t/m 30 juni 2019

Hoe werkt het Momentum Afslankprogramma?

Afvallen in 3 Fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en gratis emailbegeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw (Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase) en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht. Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Nog niet overtuigd? Meer informatie

Snel resultaat, voor de zomer ‘klaar’!

Momentum is een kuur met een duidelijke opbouw. Je weet dus precies waar je aan toe bent. De Dieetfase (27 dagen) staat in het teken van afslanken en bestaat uit een voedingsplan, 2 supplementen die helpen bij het afslanken en emailbegeleiding. Fase 2 is de Stabilisatiefase (21 dagen) waarin je dieet wordt aangevuld. Fase 3 is de Levensfase en bestaat uit richtlijnen voor een gezonde lifestyle.

Binnen een maand ben je jezelf dankbaar!

Wat onze klanten zeggen

“Zo creatief heb ik jaren niet gekookt en ik ben weer bewust van het belang van gezonde voeding. Niet alleen een effectief dieet, maar ook nog eens heel leerzaam!”

Kristel

"Ineens dachten we: misschien pas ik wel in m'n moeders trouwjurk. Gauw naar boven en passen. Jaaaaaaa, hij past oh wat geweldig!! Een heel bijzonder moment!”

Brigitte

"Ik hield mijzelf helemaal aan het aangepaste levenspatroon die ik voor mijzelf met het behulp van Momentum heb opgebouwd."

Ywenco