Afslanken is makkelijker als je het samen doet. Recepten uitwisselen, buiten bewegen en elkaar motiveren; dat kan nog steeds en maakt het afslanken makkelijker én leuker!

Vriendenkorting

Begin 2023 goed en profiteer nu van flinke korting oplopend tot maar liefst € 50.-. Bestel daarom meteen voor je vriend(en) en ontvang extra korting!

€ 30 korting bij aanschaf van 1 kuur
€ 40 korting per kuur bij aanschaf van 2 kuren
€ 50 korting per kuur bij aanschaf van 3 kuren of meer

Wanneer?

Dinsdag 27 december 2023 t/m dinsdag 31 januari 2023. Heb je de kuur maar alvast in huis en kun je in 2022 meteen aan de slag.

Wat is het Momentum Lifestyle Programma?

Momentum is een effectief programma waarmee je op gezonde wijze gewicht verliest en misschien nog wel belangrijker: leert om je streefgewicht te behouden. Het Momentum Lifestyle Programma is een totaalpakket met een 3 Fasenplan, Dieetoverzicht, Boodschappenlijstje en 100% natuurlijke Voedingssupplementen die je helpen bij het afslanken. Daarnaast ontvang je elke dag een mailtje met info, tips en recepten, heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen per mail en krijg je toegang tot de besloten facebookgroep.

Momentum in het kort:

  • Afslanken in 3 fasen: dieetfase (27 dagen), stabilisatiefase (21 dagen) en levensfase
  • Lekkere recepten
  • Ondersteunend natuurlijk voedingssupplementen geeft de stofwisseling een zetje en verhoogt het verzadigingsgevoel
  • Gemiddeld 10% gewichtsverlies tijdens de dieetfase
  • Vanaf de tweede maand ga je stabiliseren en krijg je alle tips en info in handen om je nieuwe gewicht ook vast te houden
  • Geen jojo, maar duurzaam resultaat omdat je eindelijk een balans hebt gevonden
  • Je voelt je weer fit en mooi en bent trots op jezelf

Hoe werkt het afslankprogramma?

Afvallen met Momentum doe je in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het programma is opgebouwd in 3 fasen (Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase) en is gericht op gezond gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht. Momentum draait om gezond en puur eten met een duidelijke opbouw in 3 fasen. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Nog niet overtuigd? Meer informatie

Snel resultaat, binnen een maand ‘klaar’!

Momentum is een kuur met een duidelijke opbouw. Je weet dus precies waar je aan toe bent. De Dieetfase (27 dagen) staat in het teken van afslanken en bestaat uit een voedingsplan, 2 supplementen die helpen bij het afslanken en emailbegeleiding. Fase 2 is de Stabilisatiefase (21 dagen) waarin je dieet wordt aangevuld. Fase 3 is de Levensfase en bestaat uit richtlijnen voor een gezonde lifestyle.

Binnen een maand ben je jezelf dankbaar!

Dit zeggen onze tevreden klanten:

Isa is 2 jaar geleden 14 kilo afgevallen met Momentum en liet ons laatst weten: "Ben door jullie toch zo veel afgevallen, echt een ander mens gewoon. Ben nog steeds zo blij dat ik ooit de stap heb genomen om Momentum te doen! Ik vergeleek laatst oude foto's van mezelf met nu en het blijft me verbazen hoe goed het werkt."

Monique heeft het al gevolgd en schreef er het volgende over: "Veel diëten gedaan, maar nooit het gewenste resultaat bereikt. Bij Momentum wel, echt een super aanrader!!'"

Ook Ans heeft het al gedaan en schreef dit: "Erg blij met het resultaat. Super lekker recepten met veel variatie waardoor het erg goed vol te houden is. Ook erg fijn dat Momentum altijd bereikbaar is en veel adviezen geeft.'

Amber schreef: "Top dieet. Ik zie het als een jaarlijks ontgiftingsbeurtje voor m’n lijf. Nu in de 3e week van fase 1, voel me beter en slaap super.'

Sylvia: "Het is een geweldig dieet, ga volgende week weer beginnen. Ben al 12 kilo afgevallen en zeer gezond!!!!"

Ywenco schreef: "Wat mij betreft een uitstekend dieet, waarbij je geen honger gevoel hebt en elke dag resultaat boekt! Bovendien heb ik in jaren niet zo creatief gekookt en ben ik weer bewust van het belang van gezonde voeding."

Lees hier meer ervaringen van klanten 

Over ons

Wij zijn Sander en Danuta en helpen mensen al 10 jaar hun leefstijl positief te veranderen, waardoor ze nooit meer op dieet hoeven. Met een orthomoleculaire achtergrond en een brede kijk op gezondheid.  Ons Momentum 3 Fasenplan is inmiddels een succesvol programma in Nederlands, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Singapore.

Wij maken mensen bewust van het feit dat het bereiken van een gezond gewicht/je streefgewicht een leuk proces kan zijn. Met snel resultaat in het begin, voor de nodig motivatie en met een positieve mindset voor de lange termijn. Het hoeft niet moeilijk te zijn om een fijne balans te vinden. Met lekker eten en af en toe wél die bitterballen of dat frietje. Wanneer je die balans vindt, hoef je nooit meer op dieet.

Gezonde voeding vormt een basis voor je gezondheid. Dus dan kun je er maar beter van genieten!