Profiteer van de vriendenkorting!

Afslanken is makkelijker als je het samen doet. Samen koken, bewegen en recepten uitwisselen; het maakt het afslanken makkelijker én leuker!

Begin 2020 goed en profiteer nu van flinke korting oplopend tot maar liefst € 40.-. Bestel daarom meteen voor je vriend(en) en ontvang extra korting!

€ 20 korting bij aanschaf van 1 kuur
€ 30 korting per kuur bij aanschaf van 2 kuren
€ 40 korting per kuur bij aanschaf van 3 kuren of meer*

Hoe werkt het Momentum afslankprogramma?

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw (Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase) en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht. Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Nog niet overtuigd? Meer informatie

Snel resultaat, binnen een maand ‘klaar’!

Momentum is een kuur met een duidelijke opbouw. Je weet dus precies waar je aan toe bent. De Dieetfase (27 dagen) staat in het teken van afslanken en bestaat uit een voedingsplan, 2 supplementen die helpen bij het afslanken en emailbegeleiding. Fase 2 is de Stabilisatiefase (21 dagen) waarin je dieet wordt aangevuld. Fase 3 is de Levensfase en bestaat uit richtlijnen voor een gezonde lifestyle.

Binnen een maand ben je jezelf dankbaar!

*deze actie loopt van 20 december 2019 t/m 29 februari 2020