Retourneren

Na ontvangst van je bestelling behoud je 14 dagen het recht om deze kosteloos te retourneren, door het retourformulier onderaan deze pagina nauwkeurig in te vullen en met het product mee te zenden naar het antwoordnummer dat je ontvangt na het versturen van het retourformulier.

Zodra we het terugzendingsbewijs of de retourzending ontvangen hebben, controleren we of deze compleet en intact is. Als alles in orde is, ontvang je het volledige aankoopbedrag plus de verzendkosten van de heenweg zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug of versturen we het vervangende product.

Voorwaarden retourneren
Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze ongebruikt zijn en - voor zover mogelijk -  verpakt in de originele verpakking met aangehecht formulier, tenzij de verpakkings- of productbeschadiging buiten jouw verantwoordelijkheid valt.

Uitgesloten van retournering
- artikelen anders gekocht dan via één van de aangesloten webshops vermeld op www.mijnmomentum.nl;
- Orthopharma* behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuur bedrag te crediteren wanneer het product is geopend, gebruikt of beschadigd, tenzij de verantwoordelijkheid ligt bij de fabrikant.

Risico en kosten bij retourzending
De consument draagt het risico voor beschadiging of zoekraken tijdens een retourzending. Wij adviseren daarom het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat je een eventuele vermissing kunt claimen bij je vervoerder. 

*OrthoPharma is fabrikant van Momentum® en is daarnaast verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces.