Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Zoete aardappel toast met kipfilet
Geroosterd brood of een cracker, het is prima te vervangen door een paar plakken geroosterde zoete aardappel. En misschien nog wel lekkerder ook!
Zoete aardappel toast met kipfilet
Verwarm de oven voor op 220 graden. Kook de eieren. Schil ondertussen de zoete aardappel en snijd in plakken. Smeer de plakken in met olijfolie, paprikapoeder en peper & zout naar smaak. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak ze ongeveer 15 minuten.
Was en snijd de komkommer in plakken, was en halveer de kerstomaatjes, pel de eieren en snijd ze in kwarten. Verdeel alles over twee borden. Haal de zoete aardappel uit de oven. Besmeer ze lekker met guacamole en leg daarop de kipfilet. Strooi er nog wat paprikapoeder, peper en zout overheen en klaar ben je!
Zelf guacamole maken is heel eenvoudig met dit recept!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 30 minuten
- 1 grote zoete aardappel (zo rond mogelijk)
- 200 gram kipfilet (broodbeleg)
- 2 gekookte eieren
- Guacamole
- 0,5 komkommer
- 6 kerstomaatjes
- Olijfolie
- Paprikapoeder
- Peper & zout