Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Gegrilde zalmmoot met aardappelsalade en roergebakken spinazie
Bereiding zalmmoot met aardappelsalade en spinazie
Kook de aardappels in de schil en pel ze vervolgens als ze nog warm zijn.
Prak de aardappels en meng met een paar druppels olijfolie, de fijngehakte kruiden en de olijven (gesneden). Grill ondertussen de met zout en peper gekruide zalmmoot rosé (niet te gaar, anders wordt de zalm droog). Snipper de sjalot en roerbak in de walnootolie. Haal van het vuur, draai de spinazie door de sjalotjes en voeg een paar druppels witte Balsamico azijn toe. Verdeel de aardappelsalade, spinazie en zalm in torentjes over 2 borden en maak eventueel op smaak met zout en zwarte peper.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding zalmmoot met aardappelsalade en spinazie
Kook de aardappels in de schil en pel ze vervolgens als ze nog warm zijn.
Prak de aardappels en meng met een paar druppels olijfolie, de fijngehakte kruiden en de olijven (gesneden). Grill ondertussen de met zout en peper gekruide zalmmoot rosé (niet te gaar, anders wordt de zalm droog). Snipper de sjalot en roerbak in de walnootolie. Haal van het vuur, draai de spinazie door de sjalotjes en voeg een paar druppels witte Balsamico azijn toe. Verdeel de aardappelsalade, spinazie en zalm in torentjes over 2 borden en maak eventueel op smaak met zout en zwarte peper.">
- 25 minuten
- 2 zalmmoten
- 3 aardappels vastkokend
- 8 olijven zwart
- 200 gram spinazie vers
- 2 sjalotten
- peterselie
- bieslook vers
- basilicum vers
- 2 theelepels balsamico azijn wit
- 2 theelepels walnootolie
- olijfolie
- peper
- Grillpan
- Mes
- Pan
- Pepermolen
- Snijplank
- Theelepel
- Vork