Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Zalmfilet gemarineerd in grove mosterd met broccoli en courgettechips
Bereiding zalmfilet
Om te beginnen verwarm je de oven voor op 200 graden. Smeer daarna de zalmfilet in met grove mosterd en schaaf de courgette met een kaasschaaf in dunne plakjes. Verdeel de zalmfilets en courgette over de bodem van een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Grill in circa 12 minuten gaar en kook intussen de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar. Verdeel de zalm en groenten over 2 borden en maak op smaak met zwarte peper. Als resultaat heb je lekker bord gezond avondeten voor je, eet smakelijk!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding zalmfilet
Om te beginnen verwarm je de oven voor op 200 graden. Smeer daarna de zalmfilet in met grove mosterd en schaaf de courgette met een kaasschaaf in dunne plakjes. Verdeel de zalmfilets en courgette over de bodem van een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Grill in circa 12 minuten gaar en kook intussen de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar. Verdeel de zalm en groenten over 2 borden en maak op smaak met zwarte peper. Als resultaat heb je lekker bord gezond avondeten voor je, eet smakelijk!">
- 15 minuten
- 300 gram zalmfilet
- 300 gram broccoli
- 1/2 courgette
- 2 eetlepels mosterd grof
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel olijfolie
- peper
- zout
- Eetlepel
- Kaasschaaf
- Mes
- Oven
- Ovenschaal
- Pan
- Pepermolen
- Snijplank