Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Verse spinazie met kipfilet uit de wok
Bereiding spinazie met kipfilet uit de wok
Kook de eieren circa 7 minuten, laat ze schrikken en snijd in de lengte in partjes. Snijd de kipfilet in blokjes, kruid met zout en peper en bak in olijfolie goudbruin. Snipper de ui, snijd de cherrytomaatjes en olijven in plakjes en doe de gewassen spinazie in een schaal. Meng de ingrediënten, besprenkel met een scheutje Balsamico azijn en maak op smaak met peper en zout. Verdeel over twee borden en schaaf vlak voor het serveren wat parmezaanse kaas over de salade.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding spinazie met kipfilet uit de wok
Kook de eieren circa 7 minuten, laat ze schrikken en snijd in de lengte in partjes. Snijd de kipfilet in blokjes, kruid met zout en peper en bak in olijfolie goudbruin. Snipper de ui, snijd de cherrytomaatjes en olijven in plakjes en doe de gewassen spinazie in een schaal. Meng de ingrediënten, besprenkel met een scheutje Balsamico azijn en maak op smaak met peper en zout. Verdeel over twee borden en schaaf vlak voor het serveren wat parmezaanse kaas over de salade.">
- 20 minuten
- 200 gram kipfilet
- 300 gram spinazie vers
- 2 eieren
- 10 olijven zwart
- 1 rode ui
- 1/2 bakje cherrytomaatjes
- Parmezaanse kaas
- balsamico azijn wit
- peper
- zout
- water
- Kaasschaaf
- Koekenpan
- Kom
- Mes
- Pan
- Pepermolen
- Snijplank
- Vergiet
- Wok