Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Verse bladspinazie, cherrytomaatjes, knoflook, uitje en kipfilet
Bereiding bladspinazie en kipfilet
Snijd de kipfilet in kleine blokjes en kruid met peper en een snufje zout. Snijd de rode ui in dunne ringen, halveer de cherrytomaten en pers de knoflook. Schroei de kipfilet in een wok dicht op hoog vuur en voeg vervolgens de bladspinazie, uienringen en knoflook toe. Blijf omscheppen en zet na 30 seconden het vuur lager. Voeg vervolgens de cherrytomaten toe, eventueel met een klein beetje water en wok het geheel zo`n 5 minuten op laag vuur. Maak op smaak met peper en zout en verdeel over 2 borden.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 20 minuten
- 200 gram kipfilet
- 300 gram spinazie vers
- 1 rode ui
- 1/2 bakje cherrytomaatjes
- 1 teen knoflook
- peper
- zout
- water
- Knoflookpers
- Mes
- Snijplank
- Spatel
- Wok