Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Verse artisjok
Bereiding Verse artisjok
Breng in een ruime pan water met een klein beetje zout aan de kook. Snijd de steel van de artisjok en laat hem in het kokende water zakken. De artisjok moet helemaal onder water staan. Laat de artisjok 40-60 minuten koken, de kooktijd is afhankelijk van de grote van de artisjok (kleintjes hebben vaak maar 20 minuten nodig). Je kunt testen of de artisjok gaar is door er een blaadje af te trekken; als dit makkelijk gaat is de artisjok gaar. Laat de artisjok op z’n kop uitlekken in een vergiet. Eet de artisjok blaadjes eventueel met een gezonde dressing van olijfolie en balsamico azijn.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 10 minuten
- Artisjok
- Pan
- Mes
- Snijplank