Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Tom Yam Kung (Thaise garnalensoep)
Bereiding garnalensoep
Zet de bouillon op met de vissaus, rode peper, de stengels citroengras, knoflook en de gember. Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers de limoen uit. Voeg toe aan de bouillon en laat het geheel 20 minuten trekken. Passeer vervolgens de soep door een fijne zeef en breng op smaak met zout en peper. Snijd de bosui in ringen en de paksoi in stukken. Zet de (inmiddels) heldere bouillon weer op het vuur, voeg de paksoi, bosui, taugé en 8 grote gamba’s toe en laat 1 minuut trekken. Verdeel de garnalensoep over 2 kommen en maak af met 5 blaadjes koriander per kom.
Momentum bestaat uit een uitgebelanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Je kunt het programma online kopen, maar ook onder begeleiding volgen bij een gecertificeerd Momentum Coach bij jou in de buurt.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 25 minuten
- 1 1/2 liter kippenbouillon
- 8 gamba's
- 1 paksoi
- 1 bosui
- taugé
- 1 rode peper
- 2 stengels citroengras
- 1 limoen
- 15 gram koriander
- 1 schijfje gember vers
- 1 teen knoflook
- 2 theelepels vissaus
- peper
- zout
- Citruspers
- Kom
- Mes
- Pan
- Pepermolen
- Rasp
- Snijplank
- Theelepel
- Zeef