Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Scholfilet uit de oven
Bereiding
Zin om lekker te eten, maar niet te lang in de keuken te staan? Dan is deze scholfilet uit de oven ideaal!
Scholfilet uit de oven
Verwarm de over voor op 200 graden. Zet een grote ovenschaal met bakpapier klaar. Maak de haricots verts schoon en verspreid deze in de ovenschaal. Verdeel blokjes boter (in totaal een eetlepel) over de haricots vers en bestrooi met peper en zout. Zet de schaal 15 minuten in de oven, schep tussendoor even een keertje de haricots verts om.
Spoel ondertussen de scholfilets even af en dep droog met keukenpapier. Was de citroen en snijd in acht partjes. Als het kwartier voorbij is, haal je de ovenschaal uit de oven en leg je de scholfilets op de haricots verts. Bestrooi opnieuw met peper en zout en leg de stukjes citroen erbij. Zet de ovenschaal vervolgens nog zo’n twintig minuten terug in de oven.
Haal de ovenschaal uit de oven en schep de scholfilet, haricots verts en twee stukjes citroen op de borden. Bestrooi met de amandelen en je kunt aan tafel!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Zin om lekker te eten, maar niet te lang in de keuken te staan? Dan is deze scholfilet uit de oven ideaal!">
- 20 minuten
- 2 flinke scholfilets, of 3 kleintjes
- 250 gram haricots verts
- 1 citroen
- 1 flinke hand amandelen (grofgehakt of schaafsel)
- 1 eetlepel roomboter (ongezouten)
- Versgemalen peper en zout