Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Groene salade met walnoten, avocado en gerookte kipfilet

Groene salade met walnoten, avocado en gerookte kipfilet

Bereiding salade met walnoten, avocado en gerookte kipfilet


Klop met een garde de olijfolie, balsamico azijn, mosterd en 1 el honing tot een vinaigrette. Meng in een kom de sla met de (in stukjes gesneden) kipfilet, avocado en walnoten toe en besprenkel met de dressing. Verdeel over twee borden en op smaak met peper en zout.


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Bereidingstijd
  • 15 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 150 gram kipfilet gerookt
  • 150 gram groene sla
  • 1 avocado
  • 3 eetlepels walnoten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • 2 theelepels mosterd grof
  • 1 eetlepel honing
Dit heb je nodig...
  • Mes
  • Snijplank
  • Garde
  • Eetlepel
  • Theelepel
  • Kom