Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Salade met kalfsrosbief, komkommer, taugé en tomatensaus
Bereiding kalfsrosbief salade
Snijd de tomaten, sjalotjes en knoflook in stukjes. Leg de ingrediënten in een ovenschaal en rooster ze een uur in de oven op 180 graden (om de saus een diepere smaak te geven). Pureer de tomaat en de overige ingrediënten en kook vervolgens in tot er een dikke saus ontstaat. Breng op smaak met peper, zout, Balsamico azijn, Worcestersaus en de fijn gehakte oregano. Verdeel wat ijsbergsla over 2 borden en drapeer daar de plakken kalfsrosbief, komkommer (in slierten gesneden, met een dunschiller of kaasschaaf) overheen. Schep tot slot de saus er warm overheen.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding kalfsrosbief salade
Snijd de tomaten, sjalotjes en knoflook in stukjes. Leg de ingrediënten in een ovenschaal en rooster ze een uur in de oven op 180 graden (om de saus een diepere smaak te geven). Pureer de tomaat en de overige ingrediënten en kook vervolgens in tot er een dikke saus ontstaat. Breng op smaak met peper, zout, Balsamico azijn, Worcestersaus en de fijn gehakte oregano. Verdeel wat ijsbergsla over 2 borden en drapeer daar de plakken kalfsrosbief, komkommer (in slierten gesneden, met een dunschiller of kaasschaaf) overheen. Schep tot slot de saus er warm overheen.">
- 10 minuten
- 180 gram kalfsrosbief gesneden en gebraden
- 120 gram sla gemengd
- 1/2 komkommer
- 15 gram oregano gedroogd
- 2 tenen knoflook
- 2 sjalotten
- 4 trostomaten
- 2 theelepels balsamico azijn rood
- 2 theelepels worcestershire saus
- peper
- zeezout
- Dunschiller
- Kaasschaaf
- Mes
- Oven
- Ovenschaal
- Pepermolen
- Snijplank
- Staafmixer
- Theelepel