Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Salade met veldsla, avocado, amandelen, oranje tomaatjes en Hüttenkäse

Salade met veldsla, avocado, amandelen, oranje tomaatjes en Hüttenkäse

Bereiding salade


Een heerlijke salade! Was de veldsla en leg in een schaal. Snijd de avocado in blokjes en halveer de oranje cherrytomaten. Voeg toe aan de sla. Bak de pijnboompitjes kort aan, hak de amandelen fijn en voeg toe aan de salade. Besprenkel met olijfolie en frambozenazijn (bijvoorbeeld verkrijgbaar bij traiteur) naar smaak en mix door elkaar. Verdeel over 2 borden en voeg de Hüttenkase toe. Besprenkel met een klein scheutje extra frambozenazijn en maak af met wat versgemalen peper.

Supersimpel met een kleine knipoog naar Koningsdag. Fijne dag!


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Bereidingstijd
  • 10 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 75 gram veldsla
  • 1 avocado
  • 100 gram Hüttenkase
  • handvol ongezouten amandelen
  • handje pijnboompitten
  • 100 gram oranje cherrytomaten
  • scheut frambozenazijn
  • scheut olijfolie
  • versgemalen peper
Dit heb je nodig...
  • Snijplank