Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Salade met Hüttenkase, zongedroogde tomaat en avocado

Salade met Hüttenkase, zongedroogde tomaat en avocado

Bereiding Salade met Hüttenkäse


Was de sla, snijd in stukken en doe in een kom. Snijd vervolgens de avocado in blokjes, de cherrytomaten in vieren en de zongedroogde tomaten in kleine stukken. Snipper tot slot de ui en hussel de ingrediënten door de sla. Mix de olijfolie, balsamico azijn, mosterd en honing door elkaar tot een dressing. Roer de dressing door de salade en voeg als laatst de Hüttenkäse toe. Maak af met versgemalen zwarte peper.

 Voor mensen met weinig lunchtijd: de voorbereiding kun je eerder doen, bijvoorbeeld door de avond ervoor alles vast te snijden en in een vershoudbakje in de koelkast te bewaren. Door pas de dag zelf de dressing en Hüttenkase toe te voegen heb je evengoed een verse zomerse salade. Geen excuses meer dus! 😉


Eet smakelijk!


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.



Bereidingstijd
  • 10 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 1/2 krop sla
  • 150 gram Hüttenkase
  • 1 avocado
  • 10 zongedroogde tomaatjes
  • 10 cherrytomaatjes
  • 1 rode ui
  • 3 el olijfolie
  • 2 el balsamico azijn
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl honing
  • Zwarte peper