Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Rundertartaar met rodekool salade

Rundertartaar met rodekool salade


Bereiding rundertartaar


Maak de kool schoon en snijd in fijne reepjes, doe de kool in een vergiet. Kook een halve liter water en giet dit over de rode kool. Laat uitlekken. Schil de appel en snijd in kleine blokjes en hak de walnoten fijn. Maak een dressing van gembersiroop, citroensap en een beetje zout. Verdeel de appelblokjes, walnoten en dressing door de salade en zet tot gebruik in de koelkast. Bak de rundertartaartjes op hoog vuur, ongeveer 1 minuut aan elke kant. Serveer met de rodekool salade.



Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.



Bereidingstijd
  • 15 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 400 gr. rode kool (of zakje gesneden)
  • 1 groene appel in stukjes
  • handjevol walnoten
  • 2 eetlepels gembersiroop
  • klein beetje citroensap
  • 2 rundertartaartjes
Dit heb je nodig...
  • Pan
  • Vergiet
  • Mes
  • Snijplank