Recepten
Fase 3 : Levensfase
Pasta tricolore

Pasta tricolore


Bereiding Pasta tricolore


Pan water met zout voor de pasta opzetten, ondertussen de courgette, knoflook en tomaten in stukjes snijden. Als het water kookt de pasta hieraan toevoegen en dan een hapjespan voorzien van olijfolie, kipfiletblokjes hierin aanbakken, als de kipfilet begint te kleuren dan de courgette erbij doen, kort even meebakken, dan de tomaten toevoegen en de knoflook. Alles lekker even aanzetten en daarna afblussen met room en op smaak brengen met peper en zout en eventueel tijm (gedroogd). Pasta afgieten en door de saus mengen en opscheppen. Geniet van de pasta tricolore! 🍝


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.





Bereidingstijd
  • 20 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • - 200 gr. Spaghetti
  • - 200 gr. Kipfilet
  • - 2 grote trostomaten
  • - 6 snacktomaatjes
  • - 2 tenen knoflook
  • - 1 courgette
  • - Room
  • - Olijfolie
  • - Peper
  • - Zout
Dit heb je nodig...
  • mes
  • snijplank
  • pan
  • vergiet