Ovenkabeljauw met gewokte spinazie en gember

Ovenkabeljauw met gewokte spinazie en gember

Bereidingstijd

  • 25 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 200 gr kabeljauw
  • 250 gr champignons
  • 300 gr spinazie
  • 4cm gember
  • 1 knoflookteen
  • 1 sjalot
  • Gedroogde dille
  • Peper
  • Zout

Dit heb je nodig...

  • Oven

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de sjalot, knoflook en gember klein, en de champignons in plakjes. Kruid de ovenkabeljauw met peper, zout, en gedroogde dille.

Bak de champignons 4 minuten op middelhoog vuur (indien nodig met een el water). Leg de champignons vervolgens als een bedje op een ovenschaal, met bovenop de kabeljauw, en gaar in ca. 15 minuten in de oven.

Fruit in de tussentijd de sjalot, knoflook, en gember in 3 minuten op middelhoog vuur, en voeg als laatst de spinazie toe. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 2 borden en doe hetzelfde met de champignons. Easy en heel gezond!

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 


Oudere posts Nieuwe posts