Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Oosterse rosbiefsalade

Oosterse rosbiefsalade



Bereiding Oosterse rosbiefsalade


Vraag of je slager 200 tot 250 gram gebraden rosbief vers voor je afsnijdt in plakken, iets dikker dan normaal. Haal ruim een half uur voor serveren de rosbief uit de koelkast, om deze op kamertemperatuur te kunnen eten en drapeer deze op een mooi bord. Bij alle samenvoegen van alle ingrediënten krijg je de heerlijke rosbiefsalade wat gegeten kan worden bij het diner en als lunch.





Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.





Bereiding Oosterse rosbiefsalade


Vraag of je slager 200 tot 250 gram gebraden rosbief vers voor je afsnijdt in plakken, iets dikker dan normaal. Haal ruim een half uur voor serveren de rosbief uit de koelkast, om deze op kamertemperatuur te kunnen eten en drapeer deze op een mooi bord. Bij alle samenvoegen van alle ingrediënten krijg je de heerlijke rosbiefsalade wat gegeten kan worden bij het diner en als lunch.">

Bereidingstijd
  • 10 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 200 gram rosbief
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 4 eetlepels olijfolie
  • handvol rucola
  • handvol sesamzaadjes
Dit heb je nodig...
  • Steelpan