Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Oosterse kabeljauw met gegrilde groenten

Oosterse kabeljauw met gegrilde groenten

Bereiding kabeljauw met gegrilde groente


Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de soja en ketjam met elkaar op een diep bord en marineer de kabeljauw met dit mengsel. Laat even intrekken en haal vervolgens door de bloem. Verpak in aluminiumfolie (bovenkant openlaten) en verdeel over een ovenschaal. Gaar de kabeljauw in circa 15 minuten en zet daarna nog 2 minuten op de grillstand zodat de marinade er goed intrekt en de bovenkant knapperig wordt.

Boen intussen de zoete aardappelen goed schoon, snijd in kleine partjes en kook een paar minuten voor. Snijd de vervolgens de uiteinden van de asperges, maak schoon en kook ook de asperges enkele minuten (niet te gaar!). Bak vervolgens de aardappelen in de grillpan goudbruin in 1 el olijfolie. Bak de asperges ook enkele minuten mee voor een heerlijke grillsmaak.


Verdeel de vis, aardappelen en asperges over 2 borden en maak naar smaak af met wat peper en zout. Eet smakelijk!


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Bereidingstijd
  • 25 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 300 gram verse kabeljauw
  • 400 gram groene asperges
  • 150 gram zoete aardappel
  • 3 el olijfolie
  • 3 el ketjap manis
  • 3 el soja saus
  • bloem
  • peper
  • zout
Dit heb je nodig...
  • oven
  • ovenschaal
  • aluminiumfolie
  • grillpan