Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Mexicaanse roerbakschotel met geruld rundergehakt
Bereiding Mexicaanse roerbakschotel
Kruid het gehakt met de Mexicaanse kruiden en bak kort in 1 el olijfolie in een wok. Voeg de kidneybonen toe en bak even mee. Voeg vervolgens de roerbakgroenten toe en blijf omscheppen. Snijd de rode peper fijn en voeg naar smaak toe. Verdeel de mix over 2 borden, bestrooi met de oude kaas en serveer eventueel met een groene salade. Als resultaat krijg je een heerlijke roerbakschotel die uit Mexico hier naar toe is gevlogen 🛬 voor een gezond avondeten.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding Mexicaanse roerbakschotel
Kruid het gehakt met de Mexicaanse kruiden en bak kort in 1 el olijfolie in een wok. Voeg de kidneybonen toe en bak even mee. Voeg vervolgens de roerbakgroenten toe en blijf omscheppen. Snijd de rode peper fijn en voeg naar smaak toe. Verdeel de mix over 2 borden, bestrooi met de oude kaas en serveer eventueel met een groene salade. Als resultaat krijg je een heerlijke roerbakschotel die uit Mexico hier naar toe is gevlogen 🛬 voor een gezond avondeten.">
- 15 minuten
- 200 gram rundergehakt mager
- 1 zak Mexicaanse wokgroenten
- 1/2 blik kidneybonen
- 1 eetlepel Mexicaanse kruiden
- 1 rode peper
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel kaas oud
- Eetlepel
- Mes
- Snijplank
- Wok