Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Mediterraanse vis
Vis ahoy! Dit recept is altijd succesvol. Tomaat, citroen en rozemarijn… Waan je eventje aan de Mediterraanse Zee in je eigen keuken!
Mediterraanse vis
Verwarm de oven voor op 220 graden. Spoel de vis af, dep droog en breng op smaak met zout en peper.
Tomaten wassen en in tweeën snijden. Paprika’s wassen, halveren in de lengte en in reepjes snijden. Citroen wassen, halveren in de lengte en met schil en al in plakken snijden. Schil de ui en snij in de lengte in plakjes. Pel en halveer de knoflookteentjes. Spoel de rozemarijn af en verwijder houtachtige stengels. Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Voeg alle ingrediënten toe en bak ongeveer 15 minuten. Eet smakelijk!
Afslanken met Momentum?
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 2 visfilets van elk 100 g (bijv. Roodbaars of rode tong)
- Zout en peper van de molen
- 200 g biologische kerstomaatjes
- 1 rode biologische paprika
- 1 gele biologische paprika
- 1 onbehandelde citroen
- 1 rode ui
- 2 knoflookteentjes
- 2 takjes rozemarijn