Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Lasagna di Famiglia
Lasagna zoals m’n familie ‘m maakt, met heel veel groenten. Heerlijk samen en tafel, en ook nog eens geschikt voor Fase 1! Het recept is voor zes personen, maar als ie niet op gaat, is het een ideale lunch voor de volgende dag.
Lasagna di Famiglia
Kook en pureer de bloemkool, laat afkoelen. Snijd alle verdere groenten in dunne plakken. Grill de aubergine plakken, totdat ze helemaal gaar zijn. Klop de eieren en de eiwitten los in een kom. Als de bloemkool wat is afgekoeld, roer de eieren en eiwitten, Herbes de Provence, knoflook, zout en peper erdoorheen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bouw de lasagna op door een laag aubergines, courgette, tomaat, ui op de bodem van een ovenvaste schaal te leggen. Schenk hierover de helft van het eimengsel. Herhaal deze stap. Zet de lasagna vervolgens drie kwartier in de oven. Eet smakelijk!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 1,5 uur
- 6 hele eieren
- 4 eiwitten
- 1 bloemkool
- 3 courgettes
- 3 aubergines
- 6 grote tomaten
- 3 uien
- Herbes de Provence
- Knoflook (granulaat of heel fijn gesneden vers)
- Zout & peper naar smaak