Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Kipfilet met soja en sambal, met een pittige taugé komkommersalade
Bereiding kipfilet met soja en sambal
Wrijf de kipfilet in met sambal en een paar druppels olijfolie en gaar op 180 graden zo’n 15 minuten in de oven. Schil intussen de komkommer, snijd in dunne plakken (met een dunschiller of een kaasschaaf), hak de rode peper fijn en mix in een kom met de taugé. Meng de sojasaus, Balsamico azijn en olijfolie tot een dressing, maak op smaak met peper en zout en besprenkel over de salade. Verdeel de kipfilets over 2 borden en serveer de salade er in een apart kommetje bij.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding kipfilet met soja en sambal
Wrijf de kipfilet in met sambal en een paar druppels olijfolie en gaar op 180 graden zo’n 15 minuten in de oven. Schil intussen de komkommer, snijd in dunne plakken (met een dunschiller of een kaasschaaf), hak de rode peper fijn en mix in een kom met de taugé. Meng de sojasaus, Balsamico azijn en olijfolie tot een dressing, maak op smaak met peper en zout en besprenkel over de salade. Verdeel de kipfilets over 2 borden en serveer de salade er in een apart kommetje bij.">
- 25 minuten
- 300 gram kipfilet
- 1 bakje taugé
- 1 komkommer
- 1 rode peper
- 2 eetlepels sojasaus suikervrij
- 2 eetlepels balsamico azijn wit
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel sambal oelek
- peper
- zout
- Dunschiller
- Eetlepel
- Kaasschaaf
- Kom
- Mes
- Oven
- Pepermolen
- Theelepel