Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Home Made Pepernoten
Lekker bakken met de kids? Deze pepernoten zijn ideaal! Geen rauw ei, dus je kunt gewoon lekker tussendoor van het deeg snoepen.
Home Made Pepernoten
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix net zo lang tot er een deegbal ontstaat. Te korrelig? Voeg wat meer melk toe. Te plakkerig? Voeg wat meer meel toe. Proef tussendoor even of je vindt dat er genoeg koekkruiden en kaneel in het deeg zit.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier. Rol kleine balletje van het deeg en druk ze met je duim een beetje plat op de bakplaat. Leg de pepernoten iets uit elkaar, ze worden nog wat groter als je ze bakt.
Zet de pepernoten 15 minuten in de voorverwarmde oven en laat ze daarna even afkoelen. Zet een kopje thee en geniet van je zelfgebakken pepernoten!
Afslanken met Momentum?
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 175 gram havermeel
- 6 gedroogde vijgen
- 60 gram kokosolie
- 5 eetlepels amandelmelk
- 3 eetlepels appelstroop
- 3 flinke theelepels koekkruiden
- 1,5 flinke theelepel kaneel
- 1 theelepel bakpoeder
- Snufje zout