Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Havermout met appel, noten en kaneel

Havermout met appel, noten en kaneel

Bereiding



Havermout is een goede bron van waardevolle vitamines en mineralen. In combinatie met een flinke hand (wal)noten, heb je een uitgebreid ontbijt waar je wel even op vooruit kunt!


Havermout met appel, noten en kaneel


Breng de havermout aan de kook met tweemaal de hoeveelheid water met de theelepel kaneel en een snufje zout. Laat het zo’n 3 minuten koken. Goed roeren, het wordt snel dikker!


Was de appel en snij in plakjes. Verdeel de pap over twee kommen en garneer met de appelschijfjes en noten.


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.



Bereiding

Havermout is een goede bron van waardevolle vitamines en mineralen. In combinatie met een flinke hand (wal)noten, heb je een uitgebreid ontbijt waar je wel even op vooruit kunt!">

Bereidingstijd
  • 5 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 90 g havervlokken
  • 1 grote appel
  • 1 flinke handvol (wal)noten
  • 1 theelepel kaneel
  • Snufje zout