Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Havermout met appel, noten en kaneel
Bereiding
Havermout is een goede bron van waardevolle vitamines en mineralen. In combinatie met een flinke hand (wal)noten, heb je een uitgebreid ontbijt waar je wel even op vooruit kunt!
Havermout met appel, noten en kaneel
Breng de havermout aan de kook met tweemaal de hoeveelheid water met de theelepel kaneel en een snufje zout. Laat het zo’n 3 minuten koken. Goed roeren, het wordt snel dikker!
Was de appel en snij in plakjes. Verdeel de pap over twee kommen en garneer met de appelschijfjes en noten.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Havermout is een goede bron van waardevolle vitamines en mineralen. In combinatie met een flinke hand (wal)noten, heb je een uitgebreid ontbijt waar je wel even op vooruit kunt!">
- 5 minuten
- 90 g havervlokken
- 1 grote appel
- 1 flinke handvol (wal)noten
- 1 theelepel kaneel
- Snufje zout