Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Handsome Strawberries

Handsome Strawberries

Belangrijk: Ook al zijn de chocolade strawberries overheerlijk, ze zijn niet gezond als je er te veel van op eet met de chocolade. Dus niet te veel snoepen ervan 😉


Bereiding handsome strawberries


Hij staat bij ons tussen de tussendoortjes, maar op speciale dagen – zoals Valentijnsdag – doet deze het natuurlijk ook super bij een feestelijk ontbijt. En een kind kan de was doen, zo simpel. Handsome strawberries noemen wij ze. Hoe je ze maakt? Zo simpel!

Smelt de chocolade in een pannetje of au bain marie in een hittebestendig bakje. Blijf wel goed roeren, zodat de massa glad wordt.  Als de chocolade gesmolten is, steek je één voor één de prikkers in het kroontje van de aardbei en vervolgens dompel je de aardbei in de chocolade. Eventueel kun je over de chocoladeaardbei wat (super)fijngehakte pistachenootjes strooien, maar ook zónder is deze aardbeilolly superlekker! Leg de in chocolade gedoopte aardbeien op een bord (of misschien beter: op bakpapier) en laat minimaal een uur stollen in de koelkast.

Heerlijk, gezond, simpel en toch een tikkie speciaal! 


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereidingstijd
  • 15 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • Bakje verse aardbeien met kroon
  • 150 gram pure chocolade (hoe puurder, hoe beter)
  • Optioneel: fijngehakte pistachenootjes