Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Geroosterde schol op de barbecue

Geroosterde schol op de barbecue

Bereiding geroosterde schol


Als eerste stap pers je de tenen knoflook boven een kommetje uit en roer de chilipoeder, de fijngehakte kruiden, en de olijfolie erdoor. Spoel de schollen af onder koud water en dep ze goed droog. Bestrijk de schollen met de kruidenolie en laat ze minstens 10 minuten liggen. Klem elke schol in een visklem en rooster ze 10-15 cm boven een gloeiende barbecue in 6-8 minuten mooi bruin en gaar. Lekker met een frisse salade. Tip: In plaats van panklare schol kun je ook scholfilet gebruiken Met dank aan www.visrecepten.nl


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


www.visrecepten.nl">
Bereidingstijd
  • 30 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 2 panklare schollen
  • 2 tenen knoflook
  • 1 chilipoeder
  • 2 eetlepels fijngehakte Provençaalse kruiden
  • 2-3 eetlepels olijfolie
  • zout en peper
Dit heb je nodig...
  • Barbecue
  • Mes
  • Lepel
  • Kom
  • Knoflookpers
  • Visklem