Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Geroosterde schol op de barbecue
Bereiding geroosterde schol
Als eerste stap pers je de tenen knoflook boven een kommetje uit en roer de chilipoeder, de fijngehakte kruiden, en de olijfolie erdoor. Spoel de schollen af onder koud water en dep ze goed droog. Bestrijk de schollen met de kruidenolie en laat ze minstens 10 minuten liggen. Klem elke schol in een visklem en rooster ze 10-15 cm boven een gloeiende barbecue in 6-8 minuten mooi bruin en gaar. Lekker met een frisse salade. Tip: In plaats van panklare schol kun je ook scholfilet gebruiken Met dank aan www.visrecepten.nl
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 30 minuten
- 2 panklare schollen
- 2 tenen knoflook
- 1 chilipoeder
- 2 eetlepels fijngehakte Provençaalse kruiden
- 2-3 eetlepels olijfolie
- zout en peper
- Barbecue
- Mes
- Lepel
- Kom
- Knoflookpers
- Visklem