Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Gegrilde ossenhaas met rozemarijnaardappeltjes en een frisse salade
Bereiding gegrilde ossenhaas met rozemarijnaardappeltjes
Was de aardappels, snijd doormidden en marineer met rozemarijn, zeezout en een scheutje olijfolie. Schuif de aardappels circa 40 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden. Snipper de rode ui, snijd de avocado in blokjes en mix in een kom met de veldsla. Schep de cashewnoten erdoorheen en besprenkel met een el olijfolie en 1 el rode Balsamico azijn. Bak de ossenhaas in olijfolie aan beide kanten bruin en leg op een ovenschaaltje. Schuif de ossenhaas in de oven als de aardappels nog 5 minuten moeten garen. Bak intussen in de pan van de ossenhaas de champignons goudbruin. Verdeel de aardappelen over 2 borden, leg de ossenhaas erbovenop en serveer met de salade.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding gegrilde ossenhaas met rozemarijnaardappeltjes
Was de aardappels, snijd doormidden en marineer met rozemarijn, zeezout en een scheutje olijfolie. Schuif de aardappels circa 40 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden. Snipper de rode ui, snijd de avocado in blokjes en mix in een kom met de veldsla. Schep de cashewnoten erdoorheen en besprenkel met een el olijfolie en 1 el rode Balsamico azijn. Bak de ossenhaas in olijfolie aan beide kanten bruin en leg op een ovenschaaltje. Schuif de ossenhaas in de oven als de aardappels nog 5 minuten moeten garen. Bak intussen in de pan van de ossenhaas de champignons goudbruin. Verdeel de aardappelen over 2 borden, leg de ossenhaas erbovenop en serveer met de salade.">
- 50 minuten
- 2 ossenhaas steaks
- 120 gram krieltjes in schil
- 75 gram veldsla
- 1 avocado
- 1/2 rode ui
- 75 gram cashewnoten ongezouten
- 1 eetlepel balsamico azijn rood
- rozemarijn
- zeezout
- olijfolie
- Eetlepel
- Koekenpan
- Kom
- Mes
- Oven
- Ovenschaal
- Snijplank
- Vergiet