Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Gegrilde kogelbiefstuk met cherrytomaten, champignons en sperziebonen
Bereiding gegrilde kogelbiefstuk met cherrytomaten
Zet water op met een blokje runderbouillon en kook de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar. Zet intussen een wok op hoog vuur en bak de champignons (in vieren gesneden) en knoflook (geperst of gehakt) kort aan in olijfolie. Voeg de gekookte sperziebonen en cherrytomaten toe als de champignons al goudbruin zijn en wok op laag vuur even door. Kruid intussen de kogelbiefstuk met peper en zout, schroei op hoog vuur in olijfolie dicht in een grillpan en bak vervolgens op laag vuur om en om tot ze rosé zijn. Verdeel de biefstukken met de gewokte groenten over 2 borden en maak op smaak met wat extra peper.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 25 minuten
- 300 gram kogelbiefstuk
- 250 gram sperziebonen
- 1/2 bakje cherrytomaatjes
- 1/2 bakje champignons
- 1 teen knoflook
- 1 runderbouillionblokje
- 2 eetlepels olijfolie
- peper
- zout
- Grillpan
- Knoflookpers
- Mes
- Pan
- Pepermolen
- Snijplank
- Wok