Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Roggebrood met appelstroop

Roggebrood met appelstroop



Bereiding roggebrood met appelstroop


Vanaf de tweede week van fase 2 kun je ‘s-ochtends af en toe ook wat brood eten. Fries roggebrood is een goed keus, het bevat veel vezels en ook ijzer.

Beleg het roggebroodje met appelstroop en je hebt een voedzaam ontbijt.


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.







Bereiding roggebrood met appelstroop


Vanaf de tweede week van fase 2 kun je ‘s-ochtends af en toe ook wat brood eten. Fries roggebrood is een goed keus, het bevat veel vezels en ook ijzer.

Beleg het roggebroodje met appelstroop en je hebt een voedzaam ontbijt.">

Bereidingstijd
  • 2 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • Plak Fries roggebrood
  • 15 gr appelstroop
Dit heb je nodig...
  • Mes
  • bord