Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Franse uiensoep
Bereiding Franse uiensoep
Als eerste stap voor het maken van de uiensoep pers je de knoflook, snijd je de ui in dunne ringen en bak in een steelpan op middelhoog vuur. Als volgende Roer je de zoetstof erdoorheen en bak circa 10 minuten tot de uien zijn gekarameliseerd. Voeg de runderbouillon toe en breng aan de kook. Zet vervolgens het vuur lager, dek af en laat nog 15 minuten sudderen. Voeg voor het serveren zwarte peper toe en gratineer met een handje oude kaas.
Tip: Kijk op meinmomentum.de voor meer smakelijke en eenvoudig te bereiden soepen
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding Franse uiensoep
Als eerste stap voor het maken van de uiensoep pers je de knoflook, snijd je de ui in dunne ringen en bak in een steelpan op middelhoog vuur. Als volgende Roer je de zoetstof erdoorheen en bak circa 10 minuten tot de uien zijn gekarameliseerd. Voeg de runderbouillon toe en breng aan de kook. Zet vervolgens het vuur lager, dek af en laat nog 15 minuten sudderen. Voeg voor het serveren zwarte peper toe en gratineer met een handje oude kaas.">
- 30 minuten
- 2 uien
- 500 ml runderbouillon
- 2 tenen knoflook
- 1/2 theelepel zoetstof
- peper
- handje kaas oud
- Knoflookpers
- Koekenpan
- Mes
- Pan
- Pepermolen
- Snijplank
- Spatel
- Theelepel