Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Forel van de barbecue met tomaat en tijm

Forel van de barbecue met tomaat en tijmForel eten we eigenlijk best weinig, terwijl het een zeer lekker visje is met een eigen smaak. Dit gerecht is ook nog eens mooi om te presenteren aan je gasten!


Bereiding forel op de barbecue


Was allereerst de forellen goed schoon onder de kraan. Bestrooi vervolgens de buikholten van de forellen met zout en peper en vul ze met plakken tomaat, knoflook en takjes tijm. Bestrijk daarna de forellen met olijfolie en klem ze in een visrooster. Rooster de forellen zo’n 10cm boven een gloeiende barbecue in 10-15 min minuten mooi bruin en gaar, keer ze regelmatig. Serveer tenslotte de forel met een frisse salade en eventueel (in fase 3) met een aardappel bonen salase met mosterdvinaigrette.


Bron: visrecepten.nl

Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Forel eten we eigenlijk best weinig, terwijl het een zeer lekker visje is met een eigen smaak. Dit gerecht is ook nog eens mooi om te presenteren aan je gasten!">

Bereidingstijd
  • 20 minuten
Ingrediënten 4 personen
  • 4 forellen - schoongemaakt
  • 2 trostomaten - in plakken
  • 2 tenen knoflook - in plakjes
  • 8 takjes tijm
  • 2-3 eetlepels olijfolie (eventueel met citroenaroma)