Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Crunchy Havermout met fruit uit de oven
Havermout in de ochtend is altijd een goed idee! En om de variatie erin te houden, kiezen we deze keer voor een variant uit de oven. Echt het proberen waard en zo klaar!
Bereiding crunchy havermout
Plet de banaan in een vuurvaste kom of pan en roer daar 10 eetlepels havermout doorheen. Snij de appel in kleine stukjes en voeg toe aan de havermout. Voeg vervolgens de blauwe bessen en/of frambozen toe, eventueel rechtstreeks uit de diepvries (zonder te ontdooien). Doe er 2 theelepels kokosolie en 200 ml water bij. Zet het mengsel zo’n 15 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven en klaar is je gezonde ontbijt! Strooi er eventueel wat kaneel overheen voordat je het opdient. Voordeel: kaneel zorgt voor een langzamere opname van de koolhydraten.
Enjoy! 🙂
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 1 rijpe banaan
- 1 appel
- 10 eetlepels havermout
- handjevol blauwe bessen en/of frambozen (diepvries, bio!)
- kokosolie
- kaneel
- 200 ml water