Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.nl te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Courghetti met avocado pesto
Bereiding
Deze is wellicht wat aan de machtige kant, maar wel erg lekker! Minder machtig? Gebruik een avocado minder bij de pesto.
Courghetti met avocado pesto
Was de courgettes en snijd ze in slierten met een Spirelli of mandoline. Snijd de avocado’s (ontveld en ontpit) en knoflook in kleine stukjes en de cherrytomaatjes in kwarten. Draai van de avocado, knoflook, basilicum en pijnboompitten een moes in de blender.
Breng een pan water aan de kook en kook de courghetti even kort (paar minuutjes). Giet af en meng de courghetti met de avocado-pesto en garneer met de cherrytomaatjes. Genieten maar want je saus is klaar!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Deze is wellicht wat aan de machtige kant, maar wel erg lekker! Minder machtig? Gebruik een avocado minder bij de pesto.">
- 10 minuten
- 2 courgettes
- 2 avocado’s
- 100 gram cherrytomaatjes
- 3 eetlepels pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- Bosje basilicum