Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Courgette en artisjokharten(bijgerecht)

Courgette en artisjokharten(bijgerecht)


Bereiding courgette en artisjokharten


Verhit alvast de grillpan. Doe vervolgens de champignons in een schaal en besprenkel met 2 el olie. Schep om en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril de champions 4 minuten, keer halverwege. Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm en besprenkel ze met 2 el olie. Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout. Gril in één of twee porties in 3 minuten beetgaar. Keer halverwege. Halveer daarna de artisjokharten en meng ze met de tomaten. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Schud regelmatig om. Schep tenslotte alle groenten door elkaar. Eet smakelijk!


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.





Bereidingstijd
  • 25 minuten
Ingrediënten 4 personen
  • 1 bakje kastanjechampignons (250 g), gehalveerd
  • 1 potje artisjokharten (+/- 200 g)
  • 1 courgette
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 bakje cherrytomaten (250 g), gehalveerd
  • 50 g pijnboompitten
  • 4 el olijfolie
  • Peper en zout
Dit heb je nodig...
  • Grillpan
  • Mes