Recepten
Artisjokhartendip

Artisjokhartendip

Artisjokhartendip, eens iets anders dan guacamole! Een dip van artisjokharten en tahin, lekker met verse groenten zoals paprika, radijs, wortel en/of komkommer.


Artisjokhartendip


Neem ongeveer 8 artisjokharten, doe het in je blender samen met vers geperst citroensap van een halve citroen, twee theelepels tahin, zoveel vers gehakte knoflook als je wilt en wat zeezout. Voeg een beetje olijfolie toe om het lekker en soepel te maken, druk op de power-knop op je blender en mix tot je een spread hebt! Voeg indien nodig meer olijfolie toe.


Afslanken met Momentum?


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Bereidingstijd
  • 15 minuten
Ingrediënten 4 personen
  • 8 artisjokharten
  • Sap van een halve citroen
  • Twee flinke theelepels tahin (sesampasta)
  • Vers gehakte knoflook naar smaak
  • Zeezout
  • Olijfolie