Vind een balans in je eetpatroon en je hoeft nooit meer op dieet

Danuta Stuyver

In 2015 heb ik het zelf ervaren: hoeveel impact voeding heeft. Na 2 jaar aanmodderen met medicatie in een fertiliteitstraject ben ik weer teruggegaan naar de kern: gezonde voeding. In combinatie met voedingssupplementen en acupunctuur was ik binnen 4 maanden zwanger! Ongelooflijk. Ik wist al zo veel over voeding, maar toch werd het me weer eens bewezen: voeding is de basis en de sleutel voor een gezond leven. Het gaat er niet alleen om hoe je eruitziet, maar vooral ook hoe je je voelt.

Je gezondheid is goud waard

Dat willen wij anderen ook meegeven. Het gaat om je gezondheid. Dat is goud waard. Met het Momentum Lifestyleprogramma helpen we je niet alleen om af te vallen, maar ook om je energieker en gezonder te voelen met behulp van echt eten en natuurlijke supplementen. Gaandeweg leer je hoe je op een gezond gewicht kunt blijven.

Wie zijn wij?

Wij zijn Sander en Danuta en helpen mensen al 11 jaar hun leefstijl positief te veranderen, waardoor ze nooit meer op dieet hoeven. Met een orthomoleculaire achtergrond en een brede kijk op gezondheid.  Ons Momentum 3 Fasenplan is inmiddels een succesvol programma in Nederlands, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Singapore. We zijn 40 en 39 jaar oud en wonen in Bussum. We hebben drie kleine kinderen van 5 jaar, 3 jaar en 7 maanden oud en onze hond Toep. Lekker druk dus in 'Huize Zeldenrust' ;). We wonen dichtbij bos en hei, waar we dan ook vaak te vinden zijn.

Het ontstaan van Momentum

Het Momentum Lifestyle Programma is door mijn vader Jos Stuyver ontwikkeld in 2003. Het bleek veel mensen te helpen die al vanalles hadden geprobeerd. Mensen voelden zich sinds jaren weer energiek en maakten met meer gemak en plezier gezonde keuzes. In 2010 vroeg mijn vader voor hem te komen werken en zes jaar geleden hebben Sander en ik zijn passie met veel liefde overgenomen.

Onze achtergrond

Sander en ik hebben allebei een ondernemersachtergrond. Naast dat gezonde voeding bij mij  letterlijk met de paplepel is ingegoten, ben ik me vanaf een jaar of 17 al gaan interesseren voor voeding en gezondheid. Vele boeken over voeding heb ik verslonden. Na mijn studie in Groningen ben ik in Amsterdam gaan wonen, waar ik heb gewerkt in de PR wereld en mijn eigen PR bureau heb gestart met focus op de gezondheidsbranche. In de tussentijd hebben we verschillende opleidingen gevolgd, zoals Medische Basisvakken en Orthomoleculaire Voedingsleer. Ik leer elke dag bij en wil deze kennis ook graag met mensen delen.

Waar we jou ook bewust van willen maken

Dat het bereiken van een gezond gewicht/je streefgewicht een leuk proces kan zijn. Met snel resultaat in het begin, voor de nodig motivatie en met een positieve mindset voor de lange termijn. Het hoeft niet moeilijk te zijn om een fijne balans te vinden. Met lekker eten en af en toe wél die bitterballen of dat frietje. Wanneer je die balans vindt, hoef je nooit meer op dieet.

Gezonde voeding vormt een basis voor je gezondheid. Dus dan kun je er maar beter van genieten!

Meer weten?

Wil je meer weten? Heb je een vraag?  Stuur ons dan vooral een mailtje via info@mijnmomentum.nl.

Ook kun je een berichtje sturen via facebook of instagram. Leuk als je ons daar ook volgt!

instagram.com/mijnmomentum 

www.facebook.com/mijnmomentum

Wie weet kan ik je binnenkort verwelkomen in onze besloten facebook groep!

Fijne dag!

Liefs,

Liefs Danuta

Familiebedrijf

Momentum® is inmiddels succesvol in diverse landen binnen Europa en Azie, maar is en blijft een familiebedrijf. In augustus 2015 is het stokje door Jos Stuyver officieel overdragen aan dochter Danuta Stuyver en haar partner Sander Zwart.  Samen zetten zij het bedrijf met dezelfde bezieling voort en Jos Stuyver zal zijdelings betrokken blijven bij de (door)ontwikkeling van de producten van het merk Momentum®

Over Momentum®

Jos Stuyver behandelde in zijn praktijk regelmatig mensen met gezondheidsklachten die voortkomen uit overgewicht. Van daaruit werd in 2003 het idee geboren een programma te ontwikkelen dat mensen helpt gewicht te verliezen én op gewicht te blijven.

Waarom de merknaam Momentum®? Momentum® wordt ook wel gedefinieerd als een zichtbare wijze van koersverandering. Maar typ het woord Momentum in bij een zoekmachine en je vindt treffende synoniemen als daadkracht. Treffend, want hierin ligt onmiskenbaar de basis van het Momentum® programma.

Over OrthoPharma

Momentum® is een geregistreerd handelsmerk van OrthoPharma, opgericht door Jos A. Stuyver (PhD). OrthoPharma is in 1971 gestart als kliniek voor fysio- en manuele therapie en acupunctuur.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaand orthomoleculair centrum, dat onder andere grondlegger en eigenaar is van alle producten van het merk Momentum®.