Over Momentum

Het bedrijf is de droom van mijn ouders, ik ben ermee opgegroeid.

Danuta Stuyver

Over OrthoPharma

Momentum® is een geregistreerd handelsmerk van OrthoPharma, opgericht door Jos A. Stuyver (PhD). OrthoPharma is in 1971 gestart als kliniek voor fysio- en manuele therapie en acupunctuur.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaand orthomoleculair centrum, dat onder andere grondlegger en eigenaar is van alle producten van het merk Momentum®.

Over Momentum®

Jos Stuyver behandelde in zijn praktijk regelmatig mensen met gezondheidsklachten die voortkomen uit overgewicht. Van daaruit werd in 2003 het idee geboren een programma te ontwikkelen dat mensen helpt gewicht te verliezen én op gewicht te blijven.

Waarom de merknaam Momentum®? Momentum® wordt ook wel gedefinieerd als een zichtbare wijze van koersverandering. Maar typ het woord Momentum in bij een zoekmachine en je vindt treffende synoniemen als daadkracht. Treffend, want hierin ligt onmiskenbaar de basis van het Momentum® programma.

Familiebedrijf

Momentum® is inmiddels succesvol in diverse landen binnen Europa en Azie, maar is en blijft een familiebedrijf. In augustus 2015 is het stokje door Jos Stuyver officieel overdragen aan dochter Danuta Stuyver en haar partner Sander Zwart.  Samen zetten zij het bedrijf met dezelfde bezieling voort en Jos Stuyver zal zijdelings betrokken blijven bij de (door)ontwikkeling van de producten van het merk Momentum®