Een beetje van jezelf en een beetje van Momentum®

Gezond en vers eten, regelmatig bewegen en balans in je levensstijl: we weten allemaal dat het belangrijk is voor je gezondheid en, niet onbelangrijk, je gewicht. Maar soms is dat in de dagelijkse hectiek nu eenmaal makkelijker gezegd dan gedaan. Om die reden heeft Momentum een aantal voedingssupplementen ontwikkeld. Ter ondersteuning van de gezondheid en voor iedereen die (af en toe) wel iets extra’s kan gebruiken. De voedingssupplementen Carnitrin® en Momentum® Multi Vita zijn onderdeel van de Momentum® Kuur. Momentum® Multi Vita is - evenals de overige Momentum® Supplements - ook los verkrijgbaar. 

Momentum Supplements

Momentum® Multi Vita

Multi Vita, de naam zegt het al,  is een breed vitaminen- en mineralensupplement met een rijke dosering van o.a. vitamine A, B6, B12 en C. Multi Vita is onderdeel van de Momentum® Kuur, maar is ook los verkrijgbaar. 
Lees meer... 

Momentum® Carnitine

Wil je op je gewicht letten en de vetverbranding een boost geven? Dan is Momentum® Carnitine een ideaal supplement. Het heeft als basis van Acetyl-L-Carnitine, een aminozuur dat de vetverbranding stimuleert en ervoor zorgt dat vetzuren worden omgezet in energie.
Lees meer... 

Momentum® Q10

Momentum® Q10 is een ideaal supplement voor voor mensen die wel wat extra energie kunnen gebruiken. De beschermende werking van Q10 is bovendien de reden waarom Q10 zoveel wordt gebruikt in gezichtsverzorging en cosmetica.
Lees meer... 

Momentum® Antioxidant

Het meest exclusieve supplement uit de Momentum Supplements-lijn is Momentum® Antioxidant. Het beschermt de cellen tegen vrije radicalen en bevat onder andere een hoge dosering R-alfaliponzuur (werkt ontstekingsremmend en maakt diverse vrije radicalen onschadelijk).
Lees meer... 

Momentum® Magnesium

Magnesium wordt ook wel het ‘anti-stressmineraal’ genoemd, omdat het helpt bij ontspanning en vermoeidheid. Dit supplement bevat twee goed opneembare vormen van magnesium: magnesium bisglynaat en magnesium citraat, waarmee je een eventueel tekort eenvoudig aanvult tot de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
Lees meer... 

Carnitrin® 

Carnitrin is een vloeibaar voedingssupplement met een samenstelling van water, L-carnitine, zinkgluconaat en citroenzuur. L-carnitine is een aminozuur dat vrijwel uitsluitend voorkomt in dierlijke producten. Daarnaast bevat Carnitrin® zink, een mineraal dat goed is voor de omzetting van vetten, eiwitten en koolhydraten. Carnitrin is onderdeel van de Momentum® Kuur en niet los te bestellen. Uitgebreide informatie is op aanvraag verkrijgbaar. 

Carnitrin® versus Carnitine

Er ontstaat regelmatig verwarring over het verschil tussen de ampullen Carnitrin® en de Momentum® Carnitine vloeistof. Beide supplementen hebben echter een totaal andere werking. Lees het verschil hier


Voor meer informatie kun je altijd terecht bij een professionele  Momentum® coach en rechtstreeks online bestellen is mogelijk via één van deze shops. 


Vind Coach  Bestel Online


Terug