Over Momentum

Momentum® lifestyle programma

Momentum® lifestyle programma

Momentum is een effectief programma waarmee je op gezonde wijze gewicht verliest en misschien nog wel belangrijker: leert om je streefgewicht te behouden.

3 Fasenplan

Het Momentum® lifestyle programma is opgebouwd in 3 fasen.

Fase 1 duurt 27 dagen en heeft Carnitrin® als basis. Carnitrin® draagt bij  aan een normale stofwisseling van de vetzuren (zink). In combinatie met het voedingssupplement Multi Vita en een uitgebalanceerd 3 Fasenplan zorgt het voor vermindering van het hongergevoel en verantwoord gewichtsverlies.

Tijdens fase 2 (21 dagen) vul je het dieet langzaam aan om je nieuwe gewicht te stabiliseren en het beruchte jojo-effect te voorkomen.

Fase 3 - de levensfase - geeft handvatten en richtlijnen voor een slank, gezond en vitaal leven.

Meer over de opbouw van het Momentum 3 fasenplan lees je hier.

Momentum Dieet

Speciaal voor het programma hebben we een uitgebalanceerd dieet ontwikkeld. Niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om jezelf een gezond voedingspatroon aan te leren. Het Momentum® dieet bestaat uit gezonde en smakelijke gerechten met veel groenten, fruit, vis en vlees. Geen maaltijdvervangers, maar gezond en eerlijk eten, waardoor het dieet eenvoudig is vol te houden. Op deze website en op onze facebook pagina vind je regelmatig nieuwe recepten. In de handleiding van het programma hebben we in samenwerking met een chef-kok een aantal smakelijke weekmenu’s samengesteld.

Voor wie is Momentum?

Momentum® is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht, maar ook voor mensen met een onregelmatige vetverdeling. Daarnaast voor iedereen die wil leren wat een gezond voedingspatroon inhoudt.

Inhoud Momentum Lifestyle programma

Het Momentum® lifestyle programma bestaat uit 24 doses Carnitrin®, 45 Multi Vita capsules (beide voedingssupplementen), een 3 Fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een handig dieetoverzicht, een boodschappenlijst en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Je ontvangt dagelijks een mail met tips, uitleg, recepten en motivatie. Basisbegeleiding door een gecertificeerd Momentum®Coach is (indien gewenst) inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk.

Momentum Supplements

Naast het Lifestyle Programma heeft Momentum een aantal voedingssupplementen ontwikkeld, namelijk Multi Vita, Carnitine, Q10, Antioxidant en Magnesium. Ter ondersteuning van de gezondheid en voor iedereen die (af en toe) wel iets extra’s kan gebruiken. Momentum® Multi Vita is onderdeel van het Momentum® lifestyle programma, maar is tevens los verkrijgbaar. Meer over de Momentum Supplements lees je hier.