Momentum® Multi Vita NL

Momentum® Multi Vita NL
  • breed vitaminen- en mineralensupplement
  • ondersteunt het immuunsysteem
  • geschikt voor gebruik door vegetariërs

Momentum® Multi Vita is een breed vitaminen- en mineralensupplement met een uitgebalanceerde samenstelling. Het voedingssupplement ondersteunt het immuunsysteem en de algemene weerstand met een rijke dosering aan vitamine A, vitamine B12, vitamine B6 en vitamine C en vult waar gewenst tekorten in de voeding aan. Daarnaast zijn de in Momentum® Multi Vita aanwezige nutriënten biotine, folaat, magnesium en niacine goed voor de gemoedstoestand en draagt chroom bij aan de normale stofwisseling.


Een verpakking Momentum® Multi Vita bevat 90 capsules (Vcaps®), geschikt voor gebruik door vegetariërs.

€ 35,95

Combineer dit met de Momentum® Kuur

Het Momentum® lifestyle programma helpt je met verantwoord afvallen.

Bestel nu de Momentum Kuur

Het Momentum® lifestyle programma is een verantwoord 3 Fasenplan, waarmee je op gezonde wijze je streefgewicht bereikt en - minstens zo belangrijk - een gezonde levensstijl krijgt aangeleerd. Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en je behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een doelgericht 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een verantwoord programma waarbij je op gezonde wijze -gewicht verliest en vervolgens leert om je streefgewicht te behouden.

Andere producten
Antioxidant

Momentum® Antioxidant is een krachtig antioxidantencomplex (o.a. vitamine E en seleen) dat helpt de cellen te beschermen tegen vrije radicalen.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Het supplement is ontwikkeld voor mensen die, bijvoorbeeld na het volgen van het Momentum® lifestyle programma, op hun gewicht willen letten.

Meer informatie
Magnesium

Momentum® Magnesium is onder andere belangrijk voor de opbouw van lichaamseiwit, het functioneren van zenuwen en spieren en de werking van enzymen.

Meer informatie