Momentum Supplements

Momentum Supplements

 

 

Een beetje van jezelf en een beetje van Momentum® 
Gezond en vers eten, regelmatig bewegen en balans in je levensstijl: we weten allemaal dat het belangrijk is voor je gezondheid en, niet onbelangrijk, je gewicht. Maar soms is dat in de dagelijkse hectiek nu eenmaal makkelijker gezegd dan gedaan. Om die reden heeft Momentum een aantal voedingssupplementen ontwikkeld. Ter ondersteuning van de gezondheid en voor iedereen die (af en toe) wel iets extra’s kan gebruiken.

Momentum® Multi Vita
Multi Vita, de naam zegt het al,  is een breed vitaminen- en mineralensupplement met een rijke dosering van o.a. vitamine A, B6, B12 en C. Multi Vita is onderdeel van het Momentum® Lifestyle Programma, maar is ook los verkrijgbaar. 
Lees meer... 

Momentum® Carnitine
Wil je op je gewicht letten en de vetverbranding een boost geven? Dan is Momentum® Carnitine een ideaal supplement. Het heeft als basis van Acetyl-L-Carnitine, een aminozuur dat de vetverbranding stimuleert en ervoor zorgt dat vetzuren worden omgezet in energie.
Lees meer... 

Momentum® Q10
Momentum® Q10 is een ideaal supplement voor voor mensen die wel wat extra energie kunnen gebruiken. De beschermende werking van Q10 is bovendien de reden waarom Q10 zoveel wordt gebruikt in gezichtsverzorging en cosmetica.
Lees meer... 

Momentum® Antioxidant
Het meest exclusieve supplement uit de Momentum Supplements-lijn is Momentum® Antioxidant. Het beschermt de cellen tegen vrije radicalen en bevat onder andere een hoge dosering R-alfaliponzuur (werkt ontstekingsremmend en maakt diverse vrije radicalen onschadelijk).
Lees meer... 

Momentum® Magnesium
Magnesium wordt ook wel het ‘anti-stressmineraal’ genoemd, omdat het helpt bij ontspanning en vermoeidheid. Dit supplement bevat twee goed opneembare vormen van magnesium: magnesium bisglynaat en magnesium citraat, waarmee je een eventueel tekort eenvoudig aanvult tot de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
Lees meer...