Momentum® Q10

Momentum® Q10
  • Ondersteunt het energieniveau
  • Ondersteunt de stofwisseling
  • Levert energie aan weefsels en organen
  • Helpt bij het beschermen van de cellen tegen vrije radicalen

Ubiquinone (Q10) speelt een belangrijke rol bij de energieproductie. Het levert energie aan weefsels en organen en is daarom belangrijk voor de gezondheid van de organen.

Evenals Momentum® Carnitine ondersteunt Q10 de stofwisseling en daarnaast is dit supplement geschikt voor mensen die wat extra energie kunnen gebruiken. Het is namelijk verrijkt met vitamine B1 en B12, beide vitaminen die de natuurlijke energie en daarmee het energieniveau ondersteunen. Momentum® Q10 bevat tevens vitamine E, die de cellen beschermt tegen vrije radicalen. De beschermende werking van Q10 is tevens de reden waarom Q10 veel wordt gebruikt in gezichtsverzorging en cosmetica.

Een verpakking Q10 bevat 90 capsules. Heb je vragen over de supplementen? Neem dan contact op via info@mijnmomentum.nl

€ 59,95

Combineer dit met de Momentum® Kuur

Het Momentum® lifestyle programma helpt je met verantwoord afvallen.

Bestel nu de Momentum Kuur

Het Momentum® lifestyle programma is een verantwoord 3 Fasenplan, waarmee je op gezonde wijze je streefgewicht bereikt en - minstens zo belangrijk - een gezonde levensstijl krijgt aangeleerd. Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en je behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een doelgericht 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een verantwoord programma waarbij je op gezonde wijze -gewicht verliest en vervolgens leert om je streefgewicht te behouden.

Speciale prijs € 179,00 was € 195,00
Momentum® lifestyle programma