Momentum® Magnesium

Momentum® Magnesium
  • Helpt bij ontspanning en vermoeidheid
  • Staat bekend als het anti-stress mineraal
  • Ondersteunt een gezonde vochtbalans
  • Bevat twee goed opneembare vormen van magnesium

Momentum® Magnesium is een voedingssupplement op basis van magnesium, kalium, vitamine B6 en vitamine C. Magnesium is een essentieel mineraal dat voorkomt in voeding als volkorenbrood, noten, zilvervliesrijst, bananen en diverse groene groenten en is o.a. belangrijk voor de opbouw van lichaamseiwit, het functioneren van zenuwen en spieren en de werking van enzymen.


Omdat het helpt bij ontspanning en vermoeidheid, staat magnesium ook wel bekend als anti-stress mineraal. Dit supplement bevat twee goed opneembare vormen: magnesium bislgycinaat en magnesium citraat. Daarnaast bevat het vitamine B3 - een belangrijke cofactor van magnesium en kalium. Kalium zorgt onder andere voor een gezonde vochtbalans in het lichaam.


Een verpakking Momentum® Magnesium bevat 90 capsules. Heb je vragen over de supplementen? Neem dan contact op via info@mijnmomentum.nl

€ 35,95

Combineer dit met de Momentum® Kuur

Het Momentum® lifestyle programma helpt je met verantwoord afvallen.

Bestel nu de Momentum Kuur

Het Momentum® lifestyle programma is een verantwoord 3 Fasenplan, waarmee je op gezonde wijze je streefgewicht bereikt en - minstens zo belangrijk - een gezonde levensstijl krijgt aangeleerd. Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en je behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een doelgericht 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een verantwoord programma waarbij je op gezonde wijze -gewicht verliest en vervolgens leert om je streefgewicht te behouden.

Speciale prijs € 179,00 was € 195,00
Momentum® lifestyle programma