Momentum® Antioxidant

Momentum® Antioxidant
  • Bevat o.a. R-alfaliponzuur, druivenpitextract en seleen
  • R-alfaliponzuur draagt bij aan een goede conditie van de bloedvaten
  • Seleen ondersteunt de normale werking van de schildklier

Momentum® Antioxidant is het meest exclusieve supplement uit de Momentum® Supplements-lijn. Het bevat o.a. een hoge dosering R-alfaliponzuur en druivenpitextract, een krachtig antioxidant dat met name goed is voor de bloedvaten. Daarnaast bevat Momentum® Antioxidant de vitaminen C en A, die een positieve invloed hebben op het immuunsysteem. De micronutrienten vitamine E en seleen ondersteunen de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Seleen is bovendien van belang voor de normale werking van de schildklier.

Een verpakking Momentum® Antioxidant bevat 90 capsules. Heb je vragen over de supplementen? Neem dan contact op via info@mijnmomentum.nl

€ 99,95

Combineer dit met de Momentum® Kuur

Het Momentum® lifestyle programma helpt je met verantwoord afvallen.

Bestel nu de Momentum Kuur

Het Momentum® lifestyle programma is een verantwoord 3 Fasenplan, waarmee je op gezonde wijze je streefgewicht bereikt en - minstens zo belangrijk - een gezonde levensstijl krijgt aangeleerd. Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en je behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een doelgericht 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een verantwoord programma waarbij je op gezonde wijze -gewicht verliest en vervolgens leert om je streefgewicht te behouden.

Momentum® Lifestyle Programma
Een uitgebalanceerd 3 Fasenplan, waarmee je op gezonde wijze je streefgewicht bereikt en behoudt.
€ 179,00
Momentum® Lifestyle Programma