Momentum Antioxidant

Het meest exclusieve supplement uit de Momentum Supplements-lijn is Momentum® Antioxidant, een uitgebalanceerd voedingssupplement met als hoofdingrediënt R-alfaliponzuur. Het helpt afvalstoffen en vrije radicalen neutraliseren en bovendien zijn antioxidanten nodig voor een goede stofwisseling. Daarnaast bevat dit supplement druivenpitextract (met name goed voor de bloedvaten) en de vitaminen A, C en E, selenium en molybdeen.

 Omdat het lichaam tijdens het afvallen veel afvalstoffen te verwerken krijgt, is Momentum Antioxidant zeer geschikt voor mensen die willen afvallen en/of een dieet volgen. Daarnaast bevat Momentum® Antioxidant de vitaminen C en A, die een positieve invloed hebben op het immuunsysteem. Momentum® Antioxidant bevat tevens vitamine E en seleen, twee micronutriënten die de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade ondersteunen. Seleen is verder ook nog van belang voor de normale werking van de schildklier. Kortom: een uitgebreid complex!

Momentum® Antioxidant is een goede aanvulling op het Momentum lifestyle programma, maar kan ook heel goed (langdurig) los worden gebruikt. Een verpakking bevat 90 capsules (geschikt voor vegetariers). Heb je vragen over Momentum Antioxidant?  Neem gerust vrijblijvend contact op met een Momentum coach!

Bestel nu


Terug