Lowcarb Challenge

Om af te slanken is het een goed idee om (snelle) koolhydraten even zoveel mogelijk te mijden. Maar waarom eigenlijk? En hoe lang dan? En hoe hou ik dat vol? Kan ik dan nog wel lekker eten? En is het te combineren met mijn gezin?

Ja dat kan! Tijdens deze 9-daagse challenge krijg je de antwoorden op al deze vragen, ontvang je elke dag een koolhydraatarm recept en kun je zelfs wat centimeters verliezen.

Na deze 9 dagen kun je ervoor kiezen om nog wat langer koolhydraatarm te eten. Of je bewaart alle tips en recepten voor later. Je kunt er altijd even op terug vallen.

Meld je nu aan voor deze Lowcarb Challenge en ontvang tips en recepten waar je je hele leven profijt van hebt.

Donderdag 29 oktober zijn we van start gegaan. 

Heb jij deze challenge gemist? Niet getreurd, volg onze nieuwsbrief & blog voor de volgende challenge. 

Dit leer je in 9 dagen

Aan het einde van deze challenge weet je:

  • Hoe je kunt minderen met koolhydraten
  • Hoe je lekker koolhydraatarm kan koken
  • De relatie tussen koolhydraten, aankomen en afvallen
  • Kun je makkelijker afvallen
  • Kun je makkelijker op gewicht blijven
  • Dat koolhydraten horen bij een gezond voedingspatroon, maar dat er een onderscheid is tussen goede (langzame) en slechtere (snelle) koolhydraten

Start & opbouw challenge

Deze challenge start op donderdag 29 oktober, duurt 9 dagen en heeft een rustige opbouw. We beginnen met drie dagen koolhydraatarme lunchrecepten met gezonde langzame koolhydraten en werken toe naar volledig koolhydraatvrije lunchgerechten. Bevalt dit? Dan voeg je na 3 dagen een koolhydraatarm ontbijt toe en drie dagen daarna een koolhydraatarm diner. Zo eet je in 9 dagen koolhydraatarm, terwijl je blijft genieten van eten.

Vind je het een grote omschakeling en moet je even wennen? Dan kun je ook alleen aan de koolhydraatarme lunch meedoen en de ontbijt- en dinerrecepten bewaren voor later. Alles in je eigen tempo. Doe wat goed voelt voor jou!

De Low Carb Challenge nu eenmalig voor maar € 19,50!

Wat gaan we doen?

Je ontvangt elke dag een recept, tips en meer informatie waardoor je ook echt snapt wat koolhydraten zijn, wat er in je lichaam gebeurt met je bloedsuikerspiegel en wat dit te maken heeft met aankomen en afvallen.

Ook krijg je tips hoe je op een verantwoorde manier om kunt gaan met eventuele afkickverschijnselen. Ja, suikers zijn verslavend en daarom kan het ook zo moeilijk zijn om koolhydraten te laten staan!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje via info@mijnmomentum.nl

Wat mag je verwachten?

  • In 9 dagen leer je hoe je lekker koolhydraatarm kunt eten.
  • Je krijgt praktische tips om af te vallen én je gezondheid te bevorderen.
  • Lekkere ontbijt-, lunch- en dinerrecepten
  • Voor aanvang ontvang je een mail met alle informatie om te starten

Kleine aanpassingen maken een groot verschil. In 9 dagen ben je jezelf dankbaar!

Over ons

Wij zijn Sander en Danuta en helpen mensen nu al 10 jaar hun leefstijl positief te veranderen, waardoor ze nooit meer op dieet hoeven. Met een orthomoleculaire achtergrond en een brede kijk op gezondheid.  Ons Momentum 3 Fasenplan is inmiddels een succesvol programma in Nederlands, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Singapore.

Wij maken mensen bewust van het feit dat het bereiken van een gezond gewicht/je streefgewicht een leuk proces kan zijn. Met snel resultaat in het begin, voor de nodig motivatie en met een positieve mindset voor de lange termijn. Het hoeft niet moeilijk te zijn om een fijne balans te vinden. Met lekker eten en af en toe wél die bitterballen of dat frietje. Wanneer je die balans vindt, hoef je nooit meer op dieet.

Gezonde voeding vormt een basis voor je gezondheid. Dus dan kun je er maar beter van genieten!