Afslanken en op gewicht blijven in 3 Fasen

Momentum® lifestyle programma

Momentum is een effectief programma waarmee je op gezonde wijze gewicht verliest en misschien nog wel belangrijker: leert om je streefgewicht te behouden. Het lifestyle programma is opgebouwd in 3 fasen.

Fase 1 - Dieetfase

Fase 1 – de Dieetfase – duurt 27 dagen en draait voornamelijk om het kwijtraken van overtollige ongezonde vetten. Deze fase bestaat uit een vet- en koolhydraatarm dieet met gezonde en lekkere recepten, 2 voedingssupplementen: Carnitrin® en Multi Vita en professionele begeleiding (live of per e-mail).

Klik hier voor een impressie van fase 1.

tuna

Fase 2 - Stabilisatiefase

De Stabilisatiefase is een periode van 21 dagen waarin het dieet langzaam wordt aangevuld, zodat je gewicht stabiliseert (lees: geen jojo-effect) en vaak zelfs nog wat afneemt. Streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je gerust langer in fase 2 blijven. Het voedingssupplement Momentum Carnitine biedt - waar gewenst - ondersteuning en daarnaast wordt aanbevolen Multi Vita te blijven gebruiken.

Klik hier voor een impressie van fase 2.

Fase 3 - Levensfase

In de Levensfase krijg je handvatten aangereikt voor - je raadt het al - de rest van je leven. In deze fase pas je bovendien toe wat je in fase 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes maken. Deze fase draait vooral om het vinden van een balans die bij jou past.

Klik hier voor een impressie van fase 3.

Meteen starten met Momentum?

Momentum is kortom, een kuur met een duidelijke opbouw. Je weet precies waar je aan toe bent. Momentum is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht, maar ook voor mensen met een onregelmatige vetverdeling. Daarnaast voor iedereen die wil leren wat een gezond voedingspatroon inhoudt.

Binnen een maand ben je jezelf dankbaar!

Momentum Supplements

Naast het Lifestyle Programma heeft Momentum een aantal voedingssupplementen ontwikkeld. Ter ondersteuning van de gezondheid en voor iedereen die (af en toe) wel iets extra’s kan gebruiken. Momentum® Multi Vita is onderdeel van het Momentum® lifestyle programma, maar is tevens los verkrijgbaar. Meer over de Momentum Supplements lees je hier.